Wednesday, June 11, 2008

yosemite fucking rangers...





Aquest parc es una passada i no m estranya gens que sigui una de les meques mundials de l escalada. On trobarem una altre vall a rebentar de granit amb aquestes condicions meteorologiques tant excepcionals??
Aquest lloc es un punt de trobada molt fanatic entre escaladors de tot el mon. Alemanys, argentins, italians, mes catalans....molt bon ambient...i molt de contactisme.

Ja portem molts dies per aqui, i s ha de dir que es una mica malparit aixo de estar hi tants dies, ja que nomes es perment una setmana d estancia al parc entre maig i septembe, i hem hagut de fer tots els tripijocs possibles per amagarnos i escaquejarnos al maxim dels rangers(o policies forestals) que son una mena de robocops que busquen als peces com nusaltres que ens escaquegem.
Ja portem masses dies aixi, i hem pensat d anar cap a bishop. diuen que es un paradis del boulder...esperem que si...ja ens toca una mica canviar d aires.
Despres tenim intencio de tornar cap a yosemite valley per poder pujar l emblematic half dome i qui sap si un altre cop el capitan....ja es veura...salut i fins aviat.

No comments: